Ozanca Gönüller Fikir Meydaný
Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriþ yapýn veya üye olun.
anasayfa yardim ara takvim giris kayit
  Ozanca Gönüller Fikir Meydaný > Genel Konular > Ä°Ã§imden Geldi.. > ALLAH BÜYÜK Her ÅŸerde Bir Hayır Vardır.....
Kullanýcý Adý: Beni Hatirla?
Þifre:

Sayfa: [1]   Aþaðý git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: ALLAH BÜYÜK Her ÅŸerde Bir Hayır Vardır.....  (Okunma Sayýsý 195 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
06 Ocak 2010, 01:55:25
Üye Bilgileri
hala
kalıcı

Teşekkür Sayısı: 4

Ýleti Sayýsý: 307

Bir Iþýk.. Bir Umut.. Bir Barýþ.. |» Ozanca Gönüller «|
Neyi Erken Yaşadımsa, Hep Ona Geç Kalıyorum.....

WWW Baðlý Deðil
« :»

ALLAH BÜYÜK Her şerde Bir Hayır Vardır
Bir acelesi olduğunu, onu görür görmez anlamıştım. Sağanak halinde yağan yağmura aldırış bile etmiyo...r ve bükülmüş beline rağmen sağa sola koşuşuyordu.
Yanına sokularak: ” hayrola teyzeciÄŸim, dedim. Bir derdiniz mi var? Sıcak bir tebessümle:” buraların yabancısıyım evladım, dedi. Hastane tarafına gidecek bir Araba arıyorum.” biraz beklerseniz aynı dolmuÅŸa binebiliriz, dedim. Oraya geldiÄŸimizde size haber veririm.
TeÅŸekkür ederek yanıma yaklaÅŸtı ve küçük bir çocuk gibi ÅŸemsiyemin Altına girdi. Nurlu yüzü yaÄŸmur damlacıklarıyla ıslanmış ve yanakları pembe pembe olmuÅŸtu. ” torunlarımdan biri menenjit geçirdi, diye devam etti. Ziyaret Saati bitmeden dolaÅŸmak istemiÅŸtim.
Saatime baktıktan sonra:” 20 dakikanız var, dedim. Hastane yakın ama bu Havada pek araba bulunmuyor.
DuraÄŸa herkesten önce geldiÄŸimiz için dolmuÅŸa da rahatça bineceÄŸimizi zannediyordum. Ancak araba yanaÅŸtığında, arkamızda duran 4–5 kiÅŸinin bir anda hücum ettiÄŸini gördüm.İçeriye doluÅŸan ve arkadaÅŸ oldukları anlaşılan adamlara:” ilk önce biz gelmiÅŸtik, dedim. Sırayı bozmaya hakkınız var mı?Ön koltukta oturanı:” hak istiyorsan Hakkâri’ye gideceksin arkadaşım, dedi. Hem oradaki haklardan k.d.v. de alınmıyormuÅŸ.Bu laf üzerine attıkları kahkahalarla bindikleri araba sarsılmış ve sinirlerim allak bullak olmuÅŸtu.
SakinleÅŸmeye çalışarak:” ben biraz daha bekleyebilirim, dedim. Ama ÅŸu ihtiyar teyzenin hastaneye yetiÅŸmesi gerekiyor. Bu defa ÅŸoför lafa karışıp: ” teyzenin Arabaya falan ihtiyacı yok be kardeÅŸim, dedi. Okuyup üfledi mi hastaneye uçuverir.Tekrar kopan kahkahalarla birlikte araba uzaklaşıp gitti. YaÅŸlı kadına baktım, tevekkülle susuyordu.5–10 Dakika sonra gelen bir baÅŸka dolmuÅŸa onunla beraber bindim ve ÅŸoföre, teyzeyi hastanede indirmesini söyledim. YaÅŸlı kadın, yapacağı ziyaretten ümitsiz görünmesine raÄŸmen ÅŸikâyet etmiyordu. Üstelik trafik de yarı yolda tıkanıp kalmıştı
ÅŸoför:” yolun bu durumu hayra alamet deÄŸil, dedi. Sebebini anlasam iyi olacak.Arabayı çalışır vaziyette bırakıp ileriye doÄŸru yürüdü ve biraz sonra döndüğünde:
” kısmete bak yahu, dedi. Bizden önce kalkan dolmuÅŸa kamyon çarpmış.Heyecanla:” bir ÅŸey olmuÅŸ mu, diye atıldım. Ani yaralı falan var mı? ” herhalde, diye cevap verdi. DolmuÅŸta bulunanları, teyzenin gideceÄŸi hastaneye kaldırmışlar.Göz ucuyla yaÅŸlı kadına baktım. Solgun dudaklarıyla bir ÅŸeyler mırıldanıyor ve sanki onlar için dua ediyordu.ÅŸoför, koltuÄŸuna yavaşça otururken:
” kısmet iÅŸte, diye tekrarlayıp duruyordu. Sen kalk koca bir kamyonla çarpış. Hem de Türkiye’nin öbür ucundan gelen Hakkâri plakalı bir kamyonla.

Neyi Erken Yaşadımsa, Hep Ona Geç Kalıyorum.....
24 Ocak 2010, 12:12:21
Üye Bilgileri
ÖzelHarekat
Müslüman-Türk
Site Hamalı
kalıcı

Teşekkür Sayısı: 12

Ýleti Sayýsý: 393

Bir Iþýk.. Bir Umut.. Bir Barýþ.. |» Ozanca Gönüller «|
:)

WWW Baðlý Deðil
« Yanýtla #1 :»

Allah c.c. Razi olsun

Hayvanlar canının istediğini yapar, Müslümanlar da Allah´ın istediğini.
Sayfa: [1]   Yukarý git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediðiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Ozanca Gönüller Fikir Meydaný
Ay ýðý by rallyproco | Powered by SMF 1.1.5.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!